De Koepelschool: Christelijke Jeelo-school in Ede-Zuid


De Koepelschool is een protestants christelijke basisschool in Ede. Met de Bijbel als uitgangspunt geven we uitstekend onderwijs in een kleinschalige sfeer op onze twee locaties in Ede-Zuid.

 

De Koepelschool heeft 2 locaties. Een onderbouwlocatie aan de Oranjelaan en een bovenbouwlocatie aan de Nieuwe Maanderbuurtweg. 

 

Wij werken met de methode Jeelo projectmatig aan de vakken aardrijkskunde, geschiedenis, natuuronderwijs, techniek, kunstzinnige orientatie en verkeer. Binnen een project gaan alle leerlingen van groep 1 t/m 8 op onderzoek om nieuwe dingen te leren en allerlei producten te maken. 

 

Wilt u kennismaken met onze school? Neem dan contact met ons op.

 

Behoeftepeiling kinderopvang

 

De Koepelschool in Ede wil graag een integraal kindcentrum worden. Dit betekent o.a. dat we naast onderwijs ook kinderopvang bieden. Sinds 1 januari van dit jaar maakt de school deel uit van Stichting Hervormde scholen Barneveld, Ede en omstreken. In deze stichting is ook de kennis en de ervaring van de kinderopvang in Barneveld opgenomen. Door deze kennis, ervaring en faciliteiten ook op de Koepelschool in te zetten, kunnen we vanaf het begin kwaliteit garanderen. We bieden de kinderen zo een aaneengesloten ontwikkeltraject. Van baby tot peuter, kleuter en tiener: ze zijn bij ons in vertrouwde handen. 

 

In een peiling willen we te weten komen of er behoefte is aan een christelijk kinderdagverblijf, voorschoolse opvang, buitenschoolse opvang, peuteropvang en een basisschool op één adres. Ons streven is om m.i.v. de overgang van de onderbouwlocatie naar de A. Mauvestraat het integraal kindcentrum te starten. Heeft u interesse in kinderopvang? Wilt u de peiling dan zo volledig mogelijk invullen? Klik hier om naar de peiling te gaan.

 

     
 


Actueel


NieuwsbrievenToelichting op de cookies