PVO en BSO:

Peuteropvang en BSO

Peuteropvang de Regenboog en BSO de Regenboog zijn gehuisvest in de Koepelschool in onze locatie aan de Nieuwe Maanderbuurtweg.

Peuteropvang

De Regenboog is alle ochtenden geopend van 8.30 uur tot 12.00 uur.
U kunt uw kind brengen tussen 8.30 uur en 9.00 uur en weer ophalen tussen 11.45 uur en 12.00 uur.

BSO

BSO de Regenboog is geopend tijdens de reguliere schoolweken op maandag-, dinsdag, donderdag- en vrijdagmiddag na schooltijd tot 18.00 uur.

In de schoolvakanties is de BSO geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.

Voor de BSO is er vervoer van locatie Oranjelaan naar de BSO op de Nieuwe Maanderbuurtweg.geregeld. De kinderen worden na schooltijd opgehaald en kunnen door de ouders worden opgehaald van de BSO op de Nieuwe Maanderbuurtweg.

Informatie

U kunt contact opnemen met: Alfijtha van Ek-Vos, locatieverantwoordelijke de Regenboog

Mail: administratie@deregenboogede.nl

Telefoon: 06-20046478